Livrare si Returnare

Livrarea

Atelierul Negru livreaza exclusiv in Romania si exista doua tipuri de transport pentru care este perceputa o taxa pentru comenzile de sub 299 LEI in urmatoarele situatii:

  1. Daca doriti sa se faca livrarea in Bucuresti costul transportului este de 16 LEI.
  2. Pentru orice alt oras/judet din afara zonei Bucuresti este perceputa o taxa de 20 LEI.

Returnarea produselor

Incepand cu momentul in care ati intrat in posesia produselor comandate, aveti posibilitatea ca intr-o perioada de 14 zile lucratoare, sa va solicitati o cerere de returnare conform dispozitiilor O.U.G. nr. 34/2014 aflata in vigoare.

Va informam asupra faptului ca achizitia produselor de pe acest website este de natura unui “contract” de vanzare-cumparare,dar intr-o forma simplificata si incheiat online. In principal, acest raport de vanzare este atestat in prima faza in baza confirmarii si acceptarii comenzii dumneavoastra, iar ulterior in baza facturii fiscale de achizitie care va este predata impreuna cu produsele cumparate.

Contractul intra in vigoare incepand cu momentul in care clientul confirma comanda si pana la implinirea a 14 zile din momentul in care produsele comandate au fost primite de dumneavoastra sau, dupa caz, de o persoana terta destinatara pe care o indicati curierului, alta decat transportatorul, in masura in care nu este aplicabila o alta dispozitie legala dintre cele prevazute la art. 9 alin. (2) lit. b) pct. (i) sau (ii) din O.U.G. nr. 34/2014.

Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de dvs. la receptionarea marfii, iar daca anumite produse nu corespund (adica au defecte de fabricatie/ nu ati primit ce ati comandat) pot fi refuzate. Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii. Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.

Atelierul Negru isi rezerva dreptul de a refuza retururile in urmatoarele conditii:

  • produsele returnate nu corespund cu cele trimise in prima faza catre client ;
  • produsele respective au fost confectionate dupa o anumita inaltime si greutate, dar care au fost gresit comunicate de catre client;
  • produsele revenite in depozit nu mai au eticheta prinsa de articolul respectiv cu siguranta de plastic (eticheta de carton si siguranta alba din PVC);
  • produsele reprezinta defecte care nu au fost sesizate la motivul de returnare sau la momentul receptionarii coletului de catre client;
  • produsele care se intorc fara factura fiscala;
  • produsul sa nu fie in tot sau in parte murdar, modificat, degradat, deteriorat, sau distrus, sa nu fie retinute urme de purtare sau de spalare a produsului si nici mirosuri neplacute, etichetele sau inscriptiile produsului sa fie intacte;
  • coletele care se intorc cu ramburs.

! Transportul pentru returnare este suportat de client cu o taxa de 30 LEI daca acesta doreste sa trimitem curier direct la adresa, fara sa fie nevoie de deplasare din partea clientului catre o alta firma de curierat! 

Altfel, pentru returnarea produselor prin alta firma de curierat taxa este suportata de client!

 

Pentru returnarea produselor se va trimite prin email la contact@atelierulnegru.ro o cerere de retur. Email-ul va fi structurat astfel:

Subsemnatul, ………………………………………(nume si prenume complet) in calitate de posesor al produsului/produselor achizitionate din magazinul online ATELIERUL NEGRU, imi exprim solicitarea returnarii produsului/produselor achizitionate.

Denumirea produsului cu privire la care imi manifest solicitarea:

……………………………………………………………………………………………….…

Codul produsului cu privire la care imi manifest solicitarea:

…………………………………………………………………………………………………

Adresa completa a domiciliului: (trebuie sa corespunda cu cea din factura fiscala de achizitie)

…………………………………………………………………………………………………..

Factura fiscala(serie/numar,data)(exemplu: FACTURA AN 001) in baza careia a fost achizitionat produsul cu privire la care imi manifest solicitarea…….………………………………………………

Solicit rambursarea contravalorii produsului in contul bancar ……………………………, deschis la Banca ………………………..….., al carui titular este……………………………………………………..

Adresa e-mail: ……………………………………. Numar telefon: ………………………….

 

Banii se vor inapoia in termen de 14 zile din mometul in care coletul ajunge la sediul Atelierul Negru SRL !

In cazul produselor facute pe comanda dupa inaltimea si kilogramele clientului schimbul acestora se poate efectua doar in cazul in care produsele prezinta: defecte de fabricatie sau in cazul in care marimea este necorespunzatoare (produsul este pre mare sau prea mic).

 

NU RETURNATI COLETE CU PLATA TRANSPORTULUI LA DESTINATAR, RESPECTIV S.C. ATELIERULNEGRU S.R.L, ACESTA VA FI REFUZAT FARA NICI UN FEL DE NOTIFICARE ULTERIOARA !